Prijsstijgingen op diverse artikelen

Vorige week verstuurden we onze prijslijst voor de maand mei. Hierin waren de prijzen van een aantal artikelen gestegen. Daarnaast hebben een aantal van onze leveranciers nieuwe prijsstijgingen aangekondigd.

 

Prijsstijgingen in de prijslijst
In de laatst verstuurde prijslijst van mei, zijn een aantal artikelen in prijs gestegen. Het gaat om:

  • Omvormers van Enphase
  • Stekkers van Staübli
  • Producten van Conduct
  • Transportkosten

 

Aangekondigde verhogingen
De prijzen van twee van onze merken zullen binnenkort verhoogd worden. Onze leveranciers hebben deze prijsstijging inmiddels bij ons aangekondigd. We stellen jullie graag alvast op de hoogte hiervan.

SolarEdge: per 1 juni
De prijzen van de SolarEdge omvormers zullen per 1 juni worden verhoogd. Dit geldt ook voor de omvormers die in bestelling staan en na 1 juni worden geleverd.

 

Esdec: 18,4% per 1 juli
De prijzen van alle Esdec producten stijgen per 1 juli met 18,4%. Dit geldt ook voor de lopende orders; voor al het materiaal dat na 1 juli geleverd wordt, wordt deze prijsstijging doorgevoerd.

Meer nieuws

SolarSolutions Amsterdam
SolarSolutions Amsterdam
27/02/2024

Op 19, 20 en 21 maart is de Solar Solutions beurs terug in Expo Greater Amsterdam: de grootste solar-vakbeurs van Noordwest-Europa. Meer dan 500 innovaties en ruim 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Fijne Feestdagen gewenst
Fijne Feestdagen gewenst
18/12/2023

Fijne Feestdagen gewenst en een gezond 2024

Kerstvakantie 2023/2024
Kerstvakantie 2023/2024
15/11/2023

In de kerstvakantie, van maandag 25 december tot en met dinsdag 2 januari, zijn wij gesloten. Er wordt in deze periode geen materiaal geleverd en er kan ook geen materiaal afgehaald worden. Vanaf woensdag 3 januari staan we weer voor u klaar!