Materiaal afhalen tussen 8.00 en 12.00

Na de bouwvak is het alleen nog mogelijk om in de ochtend tussen 8.00 uur en 12.00 uur materialen af te halen. Deze keuze hebben we gemaakt om het overzichtelijk te houden voor onze collega's uit het magazijn én om de verkeerssituatie voor ons pand veilig te houden.

 

In de middag komt altijd het transport om alle orders op te halen en regelmatig komen er dan ook vrachtwagens die gelost moeten worden. Als er op dat moment ook klanten materiaal komen afhalen, zorgt dat voor extra drukte en soms onveilige situaties. Vandaar de keuze om alleen nog maar in de ochtend materialen te laten afhalen.

 

Start na de bouwvak
We starten hiermee na de bouwvak; dus vanaf 22 augustus. Hierbij geldt nog steeds een levertijd van drie werkdagen.

 

We hopen op jullie medewerking en begrip!

Meer nieuws

Beschikbare zonnepanelen
Beschikbare zonnepanelen
22/02/2023

Momenteel hebben wij zonnepanelen beschikbaar van de merken JinkoSolar, TrinaSolar en Longi Solar. In de datasheets vind je meer informatie over deze panelen.

GPC Nederland naar Solar Solutions
GPC Nederland naar Solar Solutions
22/02/2023

Op 14, 15 en 16 maart is de Solar Solutions in Expo Greater Amsterdam. GPC Nederland is erbij in een gezamenlijke stand met GPC Europe. Kom jij de beurs gratis bezoeken?

Home-NRG wordt GPC Nederland
Home-NRG wordt GPC Nederland
11/01/2023

Zon-PV groothandel Home-NRG uit Ootmarsum krijgt na tien jaar een nieuwe naam. Het bedrijf gaat verder onder de naam GPC Nederland.