Kerstvakantie gesloten

In de kerstvakantie, van maandag 26 december tot en met vrijdag 6 januari, zijn wij gesloten. Er wordt in die twee weken geen materiaal geleverd en er kan ook geen materiaal afgehaald worden. Vanaf maandag 9 januari staan we weer voor je klaar!

 

Graag brengen we je alvast op de hoogte van deze sluiting, zodat je hiermee rekening kunt houden in de eigen planning. Van 26 december tot en met 6 januari wordt er namelijk geen materiaal uitgeleverd en er kan ook niets afgehaald worden in ons magazijn.

 

Nieuw systeem
De reden dat we tijdens de kerstvakantie gesloten zijn, is dat we overstappen op een nieuw softwaresysteem. In deze twee weken zullen alle gegevens overgezet worden naar het nieuwe systeem. Hiermee kunnen we voorraad, offertes en bestellingen nóg beter monitoren en verwerken. We hopen dat we vanaf maandag 9 januari volledig met het nieuwe systeem kunnen draaien!

 

Bestel je materiaal tijdig
Zorg er dus voor dat je het benodigde materiaal op tijd besteld! Bestellingen die uiterlijk maandag 19 december binnen zijn, kunnen nog in die week uitgeleverd worden (mits de materialen voorradig zijn). Alle orders die daarna binnen komen, worden pas vanaf maandag 9 januari verzonden.

 

 

Meer nieuws

Beschikbare zonnepanelen
Beschikbare zonnepanelen
22/02/2023

Momenteel hebben wij zonnepanelen beschikbaar van de merken JinkoSolar, TrinaSolar en Longi Solar. In de datasheets vind je meer informatie over deze panelen.

GPC Nederland naar Solar Solutions
GPC Nederland naar Solar Solutions
22/02/2023

Op 14, 15 en 16 maart is de Solar Solutions in Expo Greater Amsterdam. GPC Nederland is erbij in een gezamenlijke stand met GPC Europe. Kom jij de beurs gratis bezoeken?

Home-NRG wordt GPC Nederland
Home-NRG wordt GPC Nederland
11/01/2023

Zon-PV groothandel Home-NRG uit Ootmarsum krijgt na tien jaar een nieuwe naam. Het bedrijf gaat verder onder de naam GPC Nederland.