Kerstvakantie gesloten

In de kerstvakantie, van maandag 26 december tot en met vrijdag 6 januari, zijn wij gesloten. Er wordt in die twee weken geen materiaal geleverd en er kan ook geen materiaal afgehaald worden. Vanaf maandag 9 januari staan we weer voor je klaar!

 

Graag brengen we je alvast op de hoogte van deze sluiting, zodat je hiermee rekening kunt houden in de eigen planning. Van 26 december tot en met 6 januari wordt er namelijk geen materiaal uitgeleverd en er kan ook niets afgehaald worden in ons magazijn.

 

Nieuw systeem
De reden dat we tijdens de kerstvakantie gesloten zijn, is dat we overstappen op een nieuw softwaresysteem. In deze twee weken zullen alle gegevens overgezet worden naar het nieuwe systeem. Hiermee kunnen we voorraad, offertes en bestellingen nóg beter monitoren en verwerken. We hopen dat we vanaf maandag 9 januari volledig met het nieuwe systeem kunnen draaien!

 

Bestel je materiaal tijdig
Zorg er dus voor dat je het benodigde materiaal op tijd besteld! Bestellingen die uiterlijk maandag 19 december binnen zijn, kunnen nog in die week uitgeleverd worden (mits de materialen voorradig zijn). Alle orders die daarna binnen komen, worden pas vanaf maandag 9 januari verzonden.

 

 

Meer nieuws

SolarSolutions Amsterdam
SolarSolutions Amsterdam
27/02/2024

Op 19, 20 en 21 maart is de Solar Solutions beurs terug in Expo Greater Amsterdam: de grootste solar-vakbeurs van Noordwest-Europa. Meer dan 500 innovaties en ruim 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Fijne Feestdagen gewenst
Fijne Feestdagen gewenst
18/12/2023

Fijne Feestdagen gewenst en een gezond 2024

Kerstvakantie 2023/2024
Kerstvakantie 2023/2024
15/11/2023

In de kerstvakantie, van maandag 25 december tot en met dinsdag 2 januari, zijn wij gesloten. Er wordt in deze periode geen materiaal geleverd en er kan ook geen materiaal afgehaald worden. Vanaf woensdag 3 januari staan we weer voor u klaar!