Aangepaste werkwijze ivm drukte

Jullie zullen het ongetwijfeld zelf ook merken; de drukte in de solarbranche blijft aanhouden. Ook hier blijft de telefoon rinkelen en stromen de aanvragen en bestellingen binnen. We moeten daarom onze werkwijze op een aantal punten wijzigen.

 

Levertijd van 3 dagen
In verband met de drukte moeten wij momenteel een levertijd van 3 dagen hanteren. Dit betekent dat orders dus minimaal 3 dagen vóór de leveringsdatum bij ons besteld moeten worden. Dat geldt ook voor het eventueel zelf afhalen van materiaal. In de ochtend bellen en 's middags het materiaal ophalen is helaas niet meer mogelijk.

 

Bestel zoveel mogelijk per mail
Natuurlijk vinden we persoonlijk contact met jou als klant heel belangrijk! Maar door de enorme drukte zijn onze verkopers telefonisch slecht bereikbaar. We willen je daarom vragen om zoveel mogelijk per mail te doen.

 

Wil je materiaal bestellen? Stuur dan je bestelling per mail naar order@home-nrg.nl. Kom je er niet helemaal uit en heb je advies nodig? Zet dan je vraag in een mail naar info@home-nrg.nl. Carmen of Dirk zal dan per mail of telefonisch je vraag beantwoorden.

 

We rekenen op jullie begrip!
Uiteraard begrijpen we dat het vervelend is dat je wat langer op een antwoord, offerte of bestelling moet wachten dan dat je van ons gewend bent. Weet dat we met het hele team ons uiterste best doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor je begrip!

Meer nieuws

Pakketaanbieding Solis hybride omvormer + Duracell Accu
Pakketaanbieding Solis hybride omvormer + Duracell Accu
15/09/2023

Promo deal Duracell-Solis nu met extra voordeel, vraag onze verkoop medewerkers naar de mogelijkheden.

Open Beursdag op 8 juni
Open Beursdag op 8 juni
23/05/2023

Op donderdag 8 juni ben je van harte welkome op onze Open Beursdag!

Feestdagen en gewijzigde openingstijden
Feestdagen en gewijzigde openingstijden
19/04/2023

In de maanden april en mei zijn er een aantal feestdagen, waardoor onze openingstijden wijzigen.